Title Image

ERIKOISHOIDOT

Caretech HIFU MultiLine

Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa Caretech HIFU (High Intensity focused ultrasound) on tehokas hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. HIFU-hoidot ovat helppouden ja nopeiden tulosten vuoksi saavuttaneet suuren suosion. Yli 30-vuotiaille suunnattu HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien, leuanalusihon, otsan- ja kulmakarvojen kohotukseen sekä veltostuneen ja ryppyisen kaula-dekoltee alueen käsittelyyn.

Caretech HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

MITEN HOITO TOIMII?
HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen ja se kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä.

HOITOSARJA

Yhden hoitokerran kesto noin 30-80 minuuttia, ja jo sillä saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta.

Hoito suositellaan toistettavaksi 2–3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1–2 vuoden välein. Tuloksia näet ja tunnet jopa heti.

HINNAT

Kaksi aluetta: esim.posket ja leuka tai leukalinja ja kaula 420€.

Kolme aluetta: posket, leuka ja kaula 490€.

Neljä aluetta: otsa, posket, leukalinja ja kaula 595€.

Viisi aluetta: otsa, posket, leuka, kaula ja dekoltee 699€.

DermaPen 4 mikroneulaus

Miksi valita Dermapen 4?

Dermapen 4 on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 luo miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistää ihon luonnollisen korjausprosessin. Dermapen 4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen 4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet. Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni- ja elastaanituotantoa kudoksessa. Dermapen 4:lla voidaan hoitaa sekä vahvoja, että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvalehtiä ja nenää.

Onko hoito kivulias?

Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot. Lyhyillä neulapituuksilla neulatessa hoito on kivuton.

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan?

Elvyttävä hoito  3-6 hoitokertaa   6-8 viikon välein

Aknearvet       4-6 hoitokertaa   6-8 viikon välein

Raskausarvet  4-8 hoitokertaa   6-8 viikon välein

Pigmentaatio  4-6 hoitokertaa   2-4 viikon välein

Pinnallisia hoitoja suositellaan otettavaksi 4 hoidon sarjana 1 hoito/2-3 viikon välein.

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen (2-8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Varaa aikasi sertifioidulta Dermapen 4- asiantuntijaltasi jo tänään!

HINNAT

Kasvot 199€

Kasvot ja kaula 210€

Kasvot, kaula, dekoltee 220€

+ Uber happokäsittely 50€

+ päänahan neulaus kasvojen neulauksen yhteydessä 50€

Päänahan neulaus 180€

Dermatude

Dermatude-metaterapia 100% luonnollinen hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkeihin

Metaterapia on kliinisesti tehokkaaksi todettu ihonhoitomuoto ihon uudistamiseen, ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, ihon kosteuden palauttamiseen ja elvyttämiseen. Ihon rakenne paranee, ihohuokoset pienenevät, iho kiinteytyy ja napakoituu ja saa nuorekkaamman ilmeen.

Metaterapia on turvallinen, 100% luonnollinen ihon anti-age -hoito. Dermatude-hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia, jotka käynnistävät ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Se stimuloi ihon kollageenin ja elastiinintuotantoa. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin. Metaterapia toimii kaksisuuntaisesti. Tehtyjen kanavien lisäksi kanaviin viedyt aktiiviaineet tehostavat hoitoa siellä, missä ne vaikuttavat tehokkaimmin.

Voit valita joko kasvojen alueen, kaulan alueen ja dekolteealueen hoidon ihon uudistamiseksi ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseksi tai hoitaa lisäksi yksittäisiä ryppyjä ja juonteita. Parhaat tulokset saadaan eri hoitoja yhdistämällä.

Dermatude-metaterapian hyödyt

 • Välittömästi näkyvät hoitotulokset
 • Turvallinen, 100% luonnollinen hoitomuoto
 • Nopea
 • Kivuton – puuduteainetta ei tarvita
 • Toipumisaika vain muutama tunti
 • Upeita hoitotuloksia

 

Dermatude-metaterapia auttaa mm. seuraaviin iho-ongelmiin

 • Ihon kuivuus
 • Ihon epätasapainoisuus
 • Hyperpigmentaatio
 • Rypyt
 • Juonteet
 • Tummat silmänaluset
 • Kiinteyden puute
 • Kimmoisuuden puute
 • Suuret ihohuokoset
 • Aknearvet

HINNAT

Kasvot 175€

Kasvot, kaula ja dekoltee 230€

Dermapen Cryo

Jäädyttämällä täydellinen iho – DermaPen Cryo

Medikaalinen Cryo poistaa ihon pienet virheet turvallisesti vaurioittamatta tervettä ihoa. Laite käyttää nestemäistä typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen. Hoitokohtaan muodostuu hoidon jälkeen rupi, jonka alta kuoriutuu täydellinen ja virheetön iho. Hoitokohdan on annettava parantua rauhassa, vältä ylimääräistä koskettelua ja hankaamista.

HUOMIO: On suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet, dermatofibroomat ovat lääkärin tarkastamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen hoitoa.

HINNAT

1-2 muutosta 110€ kasvohoidon yhteydessä 75€
3-4 muutosta 160€ hoidon yhteydessä 125€

Skin Scan ihon kuvantamislaite analyysit

Ihon kuvantamismenetelmä laitteella tutkitaan tarkasti ihon dermaalinen ja epidermaalinen tila. Analyysissa tutkitaan mm. ihon kosteutta, ihohuokosia, ihon pintaa, juonteita, pigmenttimuutoksia, UV-vaurioita, tulehdustilaa ja bakteerien määrää kasvoilla. Laite antaa raportit kymmenestä eri ihon tilasta sekä kotihoitoreseptin. Samalla keskustelemme hoitovaihtoehdoista, millä parempaan haluttuun ihon tilan päästään. Skin Scan analysointi on erinomainen vaihtoehto, jos mietit sopivinta kasvohoitoa ja tuotteita kotihoitoon.

Koulutetut pHformula-asiantuntijat tekevät tulosten perusteella hoitosuosituksen ja opastavat sinua tuotteiden käytössä parhaaseen tulokseen pääsemiseksi. Analyysiin kuuluu myös ihon puhdistus, ihon kevyt kuorinta/herkkyystesti (vaihtoehtoinen), ja seerumit sekä loppuvoiteet.

HINNAT

Skin Scan analyysi 39-49€

Caretech Multi Injector

Jopa syvimpien juonteiden täyttöön!

Caretech Multi Injector juonteiden täyttökohotushoito.

Kliinisesti testattu hyaluronihappo ja pikselintarkka teknologia täyttävät juonteet hellästi, mutta tehokkaasti. Multi Injector täyttökohotuslaitteella voidaan täyttää pieniä, keskisuuria ja suuria ryppyjä sekä juonteita. Ihosta tulee kirkas, kosteutettu ja elastinen.

MITEN LAITE TOIMII?
Caretech Multi Injector nostaa alipaineimulla hellästi käsiteltävän alueen ihoa, jolloin siihen voidaan antaa joko viisi tai yhdeksän injektiota yhdellä kertaa. Neulat annostelevat fillerin, esimerkiksi hyaloronihapon, tehokkaasti ja tietokoneohjatusti haluttuun syvyyteen iholla.

MIHIN LAITE TEHOAA?
Otsa- ja ilmerypyille, silmärypyille ja harakanvarpaille, nenärypyille ja juonteille, huulirypyille, marionettijuonteisiin, epätasaisen ihon ja kaksoisleuan käsittelyyn.

KÄSITTELY
Käsittely on lähes kivutonta.

Kysy lisää ja varaa aikasi!

HINNAT

Hoidot alk.250€

Hyaluron Medical Pro Pen

Tulossa keväällä 2021

JUONTEIDEN TÄYTTÖÖN JA HUULIEN MUOTOILUUN

Hyaluron hoidot ovat uusi tapa hoitaa kauneutta ja vähentää ikääntymisen merkkejä.