Title Image

ERIKOISHOIDOT

Caretech HIFU MultiLine

Uusin Caretech HIFU meillä. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävä HIFU, jossa huomioidaan myös kehon ominaisuudet ja sukupuoli sekä ikä. Näin saadaan kaikkein paras lopputulos.

Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa Caretech HIFU (High Intensity focused ultrasound) on tehokas hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. HIFU-hoidot ovat helppouden ja nopeiden tulosten vuoksi saavuttaneet suuren suosion. Yli 30-vuotiaille suunnattu HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien, leuanalusihon, otsan- ja kulmakarvojen kohotukseen sekä veltostuneen ja ryppyisen kaula-dekoltee alueen käsittelyyn.

Caretech HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

MITEN HOITO TOIMII?
HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen ja se kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä.

HOITOSARJA

Yhden hoitokerran kesto noin 30-80 minuuttia, ja jo sillä saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta.

Hoito suositellaan toistettavaksi 2–3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1–2 vuoden välein. Tuloksia näet ja tunnet jopa heti.

HINNAT

Kaksi aluetta: esim.posket ja leuka tai leukalinja ja kaula 495€.

Kolme aluetta: posket, leuka ja kaula 595€.

Neljä aluetta: otsa, posket, leukalinja ja kaula 654€.

Viisi aluetta: otsa, posket, leuka, kaula ja dekoltee 799€.

DermaPen 4 mikroneulaus

Miksi valita Dermapen 4?

Dermapen 4 on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 luo miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistää ihon luonnollisen korjausprosessin. Dermapen 4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen 4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet. Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni- ja elastaanituotantoa kudoksessa. Dermapen 4:lla voidaan hoitaa sekä vahvoja, että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvalehtiä ja nenää.

Onko hoito kivulias?

Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot. Lyhyillä neulapituuksilla neulatessa hoito on kivuton.

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan?

Elvyttävä hoito  3-6 hoitokertaa   6-8 viikon välein

Aknearvet       4-6 hoitokertaa   6-8 viikon välein

Raskausarvet  4-8 hoitokertaa   6-8 viikon välein

Pigmentaatio  4-6 hoitokertaa   2-4 viikon välein

Pinnallisia hoitoja suositellaan otettavaksi 4 hoidon sarjana 1 hoito/2-3 viikon välein.

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen (2-8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Varaa aikasi sertifioidulta Dermapen 4- asiantuntijaltasi jo tänään!

HINNAT

Kasvot 199€

Kasvot ja kaula 210€

Kasvot, kaula, dekoltee 220€

+ Uber-Pro happokuorinta 40€

+ päänahan neulaus kasvojen neulauksen yhteydessä 50€

+ kämmenselät 229€

+ MG-tehoseerumin imeytys 40-50€

Päänahan neulaus 180€

MicroGold

MicroGold MicroChanneling – eli mikrokanavointi – on uudenlainen mesoterapiahoito, jolla tehoaineet saadaan vietyä suoraan ihoon nopeasti, turvallisesti ja kivuttomasti neuloissa olevien mikrokanavien välityksellä.

MicroGold-hoidossa käytetään erityistä, kertakäyttöistä, steriilipakattua mesoleimasinta. Leimasimessa on 20 ohuen ohutta neulaa. Nämä hiustakin ohuemmat neulat on valmistettu titaanista ja ne on päällystetty 24 karaatin kullalla. Leimasimella viedään meso-cocktail hoitoseerumeita suoraan halutulle ihoalueelle optimaaliseen syvyyteen. Hoitavaa tuotetta vapautuu neuloista suoraan ihon alle haluttuun paikkaan ja haluttuun syvyyteen. MicroGold-mikrokanavointi on täysin turvallinen ja lähes kivuton hoitomenetelmä eikä hoito vaadi toipumisaikaa.

Kaikissa MicroGold-hoidoissa käytetään FUSION -sarjan meso-cocktaileja, eli hoitoseerumeja. Sarjasta löytyy laaja valikoima meso-cocktaileja eri iho-on-gelmiin sekä kasvoille, hiuspohjalle että vartalolle. Kaikki FUSION-sarjan meso-cocktailit on steriloitu kolme kertaa mikrosuodatta-malla. Näin on onnistuttu säilyttämään kaikkien vitamiinien ja aktiivisten ainesosien korkein mahdollinen laatu.

MicroGold-hoito

• kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa

• uudistaa ja antaa elinvoimaa

• pienentää huokosia

• tasoittaa aknearpia

• rauhoittaa talintuotantoa – ehkäisee aknea

• rauhoittaa rosaceaa / ruusufinniä

• rauhoittaa punoittavaa ihoa

MicroGold -hoidon GLOW-efekti antaa uudella tavalla hehkua iholle – iho on hoidon jälkeen sileä ja pehmeä

MicroGold Instant Glow  hoidossa käytetään kahden eso-cocktailin yhdistelmää. Hoidossa yhdistyy kahden eri hoidon edut – pidemmällä tähtäimellä tapahtuva hoidollisempi vaikutus sekä välittömästi ihossa näkyvä liftaava vaikutus ja GLOW-efekti – syväkosteutus, heleys ja upea hehku. Instant Glow on suosituin MicroGold hoito

MicroGold Vitamiinihoito  saadaan ihoon kirkkautta, heleyttä ja elinvoimaa vitamiineista ja antioksidanteista. Vaihtoehtoina C-vitamiinia tai yhdistelmänä A, C ja E-vitamiinia. Tai tehokas ANTI-OX -cocktail suojaamaan valovanhenemiselta, vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta vaikutuksilta

MicroGold Eye Contour on tehokas silmänympärys-alueen erikoishoito juonteille, tummille silmän-alusille ja turvotukselle. Hoito voidaan tehdä omana hoitona tai yhdistää toiseen MicroGold hoitoon

MicroGold Hair & Scalp voidaan käyttää päänahan hoitoon ja hiusten vahvistamiseen. Tehokkaat mesococktailit vahvistavat ohutta ja kulunutta hiusta ja edistävät hiustenkasvua ja vähentävät myös hiusten harmaan-tumista. MicroGold Hair & Scalp -hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona vähintään 4 kertaa viikon välein. Hoitoon tullessa hiusten pitäisi olla puhtaat ja ilman mitään muotoiluaineita. Sarjahoidon hintaan sisältyy hoitotuote kotihoitoon

MicroGold Intensive. Kun halutaan hoitaa ihoa pidemmällä tähtäimellä, MicroGold Intensive hoitaa tehokkaasti pigmentti-muutoksia, aknea, couperosaa, arpia, hamsteri-pusseja, kaksoisleukaa tai syväkosteuttaa ihoa. Yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona. Sarjahoitona 3-8 hoitokertaa 3-4 viikon välein, hoitosarja aloitetaan Instant Glow -hoidolla.

MicroGold Perfect Lips tuo esiin huulten omaa väriä ja lisää kauniisti ja luonnollisesti huulten täyteläi-syyttä. MicroGold Perfect Lips on loistava vaihtoehto, jos täyteaineet eivät tunnu omalta ratkaisulta, mutta kuitenkin kaipaa huuliin hieman lisää täyteläisyyttä. MicroGold Perfect Lips hoidolla saadaan aikaan luonnollinen ja kaunis lopputulos, joka korostaa kauniisti huulten omaa väriä ja ääriviivoja

MicroGold Biorevitalisaatio. Tehokkaassa biorevilisaatio-hoidossa yhdistyvät vita-miinit ja täyteaineet. Tämä hoito on ihon todellinen uudistaja. Hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja ja stabiloidulla hyaluronihapolla voidaan hoitaa ryppyjä ja juonteita pitkäkestoisesti. Biorevitalisaa-tio-hoidon tulokset kestävät useita kuukausia

MicroGold Microtox mesococktailiin voi myös lisätä botuliini-toksiinia, joka auttaa huomattavasti pienentämään ihohuokosia. MicroGold-hoidon yhteydessä botu-liinia ei viedä lihakseen. Botuliinitoksiini on lääkeaine ja sitä saa käyttää MicroGold-hoidoissa vain lääkärin valvonnassa. Microtox-hoidon tekee lääkäri tai sai-raanhoitaja, jotka myös määrittelevät hoidon hinnan

Ennen hoitoa

Ota huomioon seuraavat asiat ennen kun tulet MicroGold-hoitoon:

• Vältä aurinkoa vähintään 24 tuntia, mieluoa vähintään 24 tuntia, mieluiten iten kuitenkin viikko ennen hoitoa, vähentämään kuitenkin viikko ennen hoitoa, vähentämään hyperpigmentaatio-riskiä. hyperpigmentaatio-riskiä. Auringon polttamalle iholle hoitoa ei voi tehdä. Auringon polttamalle iholle hoitoa ei voi tehdä.

•  Älä käytä aurinkovoidetta ennenä aurinkovoidetta ennen hoitoa hoitopäivänä hoitoa hoitopäivänä

• Edellisestä kuorintahoidostllisestä kuorintahoidosta pitää olla kulunut a pitää olla kulunut vähintään 2 viikkoa vähintään 2 viikkoa

• Älä käytä voimakkaita Retin-A tai vastaav käytä voimakkaita Retin-A tai vastaavia lääke-ia lääke- voiteita viikko ennen hoitoa voiteita viikko ennen hoitoa

• Ei vahausta, sokerointia tai depilointia hoidettavalla la alueella vähintään 2 viikkoa ennen hoitoa. alueella vähintään 2 viikkoa ennen hoitoa. Höylällä voi poistaa karvoja 48-72 tuntia ennen Höylällä voi poistaa karvoja 48-72 tuntia ennen hoitoa, ellei iho ole ärtynyt. hoitoa, ellei iho ole ärtynyt.

• Tatuoituja ja kestopigmentointuja alestopigmentointuja alueita ei voida ueita ei voida käsitellä MicroGold-hoidossa. käsitellä MicroGold-hoidossa.

• Jos sinulla on herpes (aktiivinen tai passiivinen), kannattaa aloittaa estolääkitys ennen hoitoa.

• Kaikki oleellinen tieto terveydentilastasi on ilmoitettava ennen hoitoa

 

Hoidon jälkeen

Jotta ihoon syötetyt tehoaineet ehtivät kunnolla vaikuttaa, kannatta MicroGold hoidon jälkeen:

•Välttää hikoilua ja saunaa seuraavat 48 tuntia

•Antaa aineiden vaikuttaa kasvoilla mieluiten yön yli tai ainakin vähintään 4-5 tuntia ennen kuin peset kasvot. Käytä aluksi mietoa puhdistustuotetta.

•Välttää meikkaamista seuraavat 24 tuntia ja käyttää muutaman päivän ajan ihoa hyvin kosteuttavia voiteita.

•Välttää voimakkaita kuorivia happoja ja voimakkaita A-vitamiineja iholla 2 viikon ajan.

• Välttää aurinkoa seuraavan 2 viikon ajan ja käyttää suojaustuotetta, jossa vähintään SPF30.

•Seuraavan kahden viikon aikana ei pidä ottaa täyteaineita tai muita invasiivisia hoitoja.

•Hoidon jälkeen on suositeltavaa syödä C-vitamiinia

HINNAT

MicroGold Instant Glow  249 – 289 €

MicroGold Vitamiinihoito  179 €

MicroGold Eye Contour 169 € ( kasvohoidon yhteydessä 99 € )

MicroGold Hair & Scalp  169 – 189 € ( sarjahoito 6 kertaa, sis. kotihoitotuotteen – 529 – 599 € )

MicroGold 189 – 209 €

MicroGold Perfect Lips  189 €  ( kasvohoidon yhteydessä 99 € )

MicroGold Biorevilisaatio  299 €

Dermatude

Dermatude-metaterapia 100% luonnollinen hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkeihin

Metaterapia on kliinisesti tehokkaaksi todettu ihonhoitomuoto ihon uudistamiseen, ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, ihon kosteuden palauttamiseen ja elvyttämiseen. Ihon rakenne paranee, ihohuokoset pienenevät, iho kiinteytyy ja napakoituu ja saa nuorekkaamman ilmeen.

Metaterapia on turvallinen, 100% luonnollinen ihon anti-age -hoito. Dermatude-hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia, jotka käynnistävät ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Se stimuloi ihon kollageenin ja elastiinintuotantoa. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin. Metaterapia toimii kaksisuuntaisesti. Tehtyjen kanavien lisäksi kanaviin viedyt aktiiviaineet tehostavat hoitoa siellä, missä ne vaikuttavat tehokkaimmin.

Voit valita joko kasvojen alueen, kaulan alueen ja dekolteealueen hoidon ihon uudistamiseksi ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseksi tai hoitaa lisäksi yksittäisiä ryppyjä ja juonteita. Parhaat tulokset saadaan eri hoitoja yhdistämällä.

Dermatude-metaterapian hyödyt

 • Välittömästi näkyvät hoitotulokset
 • Turvallinen, 100% luonnollinen hoitomuoto
 • Nopea
 • Kivuton – puuduteainetta ei tarvita
 • Toipumisaika vain muutama tunti
 • Upeita hoitotuloksia

 

Dermatude-metaterapia auttaa mm. seuraaviin iho-ongelmiin

 • Ihon kuivuus
 • Ihon epätasapainoisuus
 • Hyperpigmentaatio
 • Rypyt
 • Juonteet
 • Tummat silmänaluset
 • Kiinteyden puute
 • Kimmoisuuden puute
 • Suuret ihohuokoset
 • Aknearvet

HINNAT

Kasvot 175€

Kasvot, kaula ja dekoltee 230€

Dermapen Cryo

Jäädyttämällä täydellinen iho – DermaPen Cryo

Medikaalinen Cryo poistaa ihon pienet virheet turvallisesti vaurioittamatta tervettä ihoa. Laite käyttää nestemäistä typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen. Hoitokohtaan muodostuu hoidon jälkeen rupi, jonka alta kuoriutuu täydellinen ja virheetön iho. Hoitokohdan on annettava parantua rauhassa, vältä ylimääräistä koskettelua ja hankaamista.

HUOMIO: On suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet, dermatofibroomat ovat lääkärin tarkastamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen hoitoa.

HINNAT

1-2 muutosta 110€ kasvohoidon yhteydessä 75€
3-4 muutosta 160€ hoidon yhteydessä 125€

Skin Scan ihon kuvantamislaite analyysit

Ihon kuvantamismenetelmä laitteella tutkitaan tarkasti ihon dermaalinen ja epidermaalinen tila. Analyysissa tutkitaan mm. ihon kosteutta, ihohuokosia, ihon pintaa, juonteita, pigmenttimuutoksia, UV-vaurioita, tulehdustilaa ja bakteerien määrää kasvoilla. Laite antaa raportit kymmenestä eri ihon tilasta sekä kotihoitoreseptin. Samalla keskustelemme hoitovaihtoehdoista, millä parempaan haluttuun ihon tilan päästään. Skin Scan analysointi on erinomainen vaihtoehto, jos mietit sopivinta kasvohoitoa ja tuotteita kotihoitoon.

Koulutetut pHformula-asiantuntijat tekevät tulosten perusteella hoitosuosituksen ja opastavat sinua tuotteiden käytössä parhaaseen tulokseen pääsemiseksi. Analyysiin kuuluu myös ihon puhdistus, ihon kevyt kuorinta/herkkyystesti (vaihtoehtoinen), ja seerumit sekä loppuvoiteet.

HINNAT

Skin Scan analyysi 39€. sis.pHformulan SP-Complex kevytkuorinta-herkkyystesti käsittelyn.

Environ DF- kasvohoito

Dr.Des Fernandesin kehittämä DF-laite tehostaa aineiden imeytymistä monisatakertaisesti. Ainutlaatuinen laite yhdistää pulsoivan iontoforeesin ja matalataajuisen sonoforeesin.  Hoidossa käytetään Environ-hoitoseerumeita, jotka sisältävät optimaaliset vahvuudet A-ja C-vitamiineja ja peptidejä.  Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n.22kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin.Tutkimusten mukaan tiehyet pysyvät noin tunnin auki. A-ja C-vitamiinit pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageeniä ja elastaania. Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteutetumpi ja heleämpi.  DF-laitehoitoa suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotona on erittäin tärkeää parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi.