Title Image

HOITOSARJAT

Skinbetter science

Miksi Skinbetter science?

Tieteellisiä saavutuksia

Hyödynnämme tutkittua teknologiaa ja vuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittääksemme tarkoituksenmukaisia ja palkittuja tuotteita. Skinbetter -tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidon markkinoilla, mikä määrittää uuden standardin ammattimaiselle ihonhoidolle.

Tosielämän tuloksia

Skinbetter -tuotteet on tarkoituksenmukaisesti tutkittu, formuloitu ja pakattu antamaan todellisia tuloksia. Sen lisäksi, että Skinbetter -tuotteet ovat tieteellisesti edistyksellisiä, ne tarjoavat mutkattoman lähestymistavan ihonhoitoon. Yksi tuote voi antaa ällistyttäviä tuloksia; kaksi tai kolme Skinbetter -tuotetta voi muuttaa sen, mitä ajattelet ihostasi. Joka tapauksessa Skinbetter science -tuotteet varmistavat, että aidot tulokset ovat mahdollisia päivittäisessä elämässä.

… parhaita ihonhoidon raaka-aineita – kuten retinoideja ja alfa-hydroksihappoja – ei ole voinut laittaa yhteen pulloon aiheuttamatta kemiallista reaktiota tai vakavaa ihoärsytystä. Ennen tätä.  

 

2016 Allure Best of Beauty Breakthrough, AlphaRet* Overnight Cream

 

“Sen maine on kiirinyt kauas. Ihotautilääketieteen professori kutsui sitä ‘antioksidanttisen ihonhoidon virstanpylvääksi.’ …Se on saumaton ja välttämätön osa ihonhoitorutiiniasi.” 

 

2017 Allure Best of Beauty Breakthrough, Alto Defense SerumiS Clinical

iS Clinical, yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki on saapunut viimeinkin Suomeen. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

 

Tuotesarja on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.
Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset.

 

iSC_Logo in iSC Blue-01-01

pHformula

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. 

 

Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

 

pHformula on moderni ihonhoitosarja, johon valtuutetut ammattilaiset voivat tukeutua

Environ

UV-säteily ja muut ympäristötekijät tuhoavat iholta ravinnosta saamiamme suojavitamiineja. Krooninen A-vitamiinin ja antioksidanttien puutos johtaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen, jolloin iho alkaa menettää kimmoisuuttaan ja muuttuu ryppyiseksi.

Environ-ihonhoitosarja on lääketieteellisesti tutkittu ja suunniteltu korvaamaan päivittäin menetetyt vitamiinit ja pitämään ihon terveenä.

AVST (Advanced Vitamin Skin Therapy) -tuotteet Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena.

 

Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.

 

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia/neulaushoidoisa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

 

Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

 

Clarity -tuotteet on suunniteltu erityisesti akneiholle. Tuotteet sisältävät Australian teepuuöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi sekä ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa.Tuotteet eivät sovellu Aspiriini- eli asetyylisalisyylihappoallergisille.

 

Focus Care-tuotteet on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka entisestään nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. 

 

Focus Care Radiance-tuotteet on suunniteltu kirkastamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon värivirheitä.

 

SUN CARE ja INTERACTIVE -tuotteet myös saatavilla!

Medik8

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:

  • Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, – AHA – ja BHA-happoihin
    sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
  • Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
  • Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
  • Ammattimaisiin tehoihin.
  • Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
  • Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
  • Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
  • Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

 

Ihonhoidon bioteknologia

Kun halutaan valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.

Medik8-kotihoitotuotteet tukemaan kasvohoitojen tuloksia ovat saatavilla hoitolastamme!

Klikkaa logoa ja osta Kauneushoitola Primaveran Medik8-tuotteita helposti myös aukioloajoista riippumatta!

Image Skincare

Image Skincare on amerikkalainen ihonhoitosarja, jonka luoja on kosmetologi, tuotekehittelystä vastaa plastiikkakirurgi ja sarjaa edustaa 20 000 ihonhoidon asiantuntijan verkosto yli 60 maassa ympäri maailmaa.

Image Skincare tuntee ihon sisä- ja ulkopuolelta: me tiedämme kuinka ihoa hoidetaan suojataan ja kuinka iho pidetään terveelliseena ja nuorekkaana. Image Skincaresta löydät tuotteet auringonaiheuttamia vaurioita, aknea, ikääntymistä tai ruusufinniä korjaamaan, hoitamaan, suojaamaan ja ravitsemaan.