Title Image

HOIDOT

Hydrafacial

Se kivuton uuden ajan ihonpuhdistus.

HydraFacial™ on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa mustapäät ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

​HydraFacial™-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal™-happokuorinta tai DermaBuilder™ -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.

Mikä HydraFacial™-kasvohoito on?​

HydraFacial™ on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 New Beauty -lehden toimesta.

HINNAT

Hydrafacial Signature treatment 145€

Hydrafacial Signature hoito ilman Glysal kuorintaa 107€

Hydrafacial Age refinement 210€

Hydrafacial Clarifying 180€

Hydrafacial Radiance 210€

Hydrafacial Platinum -all included 250€

Hydrafacial Keravive hiuspohjan hoito + Hydrafacial Keravive hiusseerumi kotihoitoon kuukaudeksi 500€

Hydrafacial Perk Eye 55€

Hydrafacial Perk Lip 52€

RF-hoito

Multipolaarisella radiofrekvenssi laitteella uskomattomia hoitotuloksia!

Caretech RF- Cryo käyttää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF- Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, jonka taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä!
Hoito vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista, kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

HINNAT

RF-hoito (Kasvot, kaula ja dekoltee)  145€

Kolmen hoidon sarja  375€

Dermaplanning

DermaPlanning-hoito poistaa kuorinnan yhteydessä myös häiritsevän, kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen myös auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun kaapimiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplanning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

Kenelle Dermaplanning soveltuu? Se on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia ja juonteita suun ympärillä. Hoito sopii myös niille, joilla on hieman ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja kivuttomaksi vaihtoehdoksi vahaukselle.

HINNAT

DermaPlanning kuorintahoito 99 €

pHformula

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

HINNAT

C.R. – erikoiskasvohoito 85 €

A.G.E. – erikoiskasvohoito  99- 129 €

V.I.T.A.C – erikoiskasvohoito 99 €

A.C.N.E. – erikoiskasvohoito 99-129 €

M.E.L.A. – erikoiskasvohoito 109- 139 €

HYDRA GLOW syväkosteuttava kasvohoito 109€

Kaula&dekoltee tehokiinteytys hoito alk.80€

Pinnoitus-nanoneulaus 150€

Environ

UV-säteily ja muut ympäristötekijät tuhoavat iholta ravinnosta saamiamme suojavitamiineja. Krooninen A-vitamiinin ja antioksidanttien puutos johtaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen, jolloin iho alkaa menettää kimmoisuuttaan ja muuttuu ryppyiseksi.

Environ-ihonhoitosarja on lääketieteellisesti tutkittu ja suunniteltu korvaamaan päivittäin menetetyt vitamiinit ja pitämään ihon terveenä.

AVST (Advanced Vitamin Skin Therapy) -tuotteet
Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena.

Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

Focus Care Radiance-tuotteet suunniteltu kirkastamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon värivirheitä.

Caretech Quattro

Caretech Quattro – erilaisten iho-ongelmien hoitoon.

Painepuhdistus ja -kuorinta
Caretech Quattro -painepuhdistus on hellävaraista painekuorin­taa, joka syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti hieroen samanaikaisesti kasvojen lihaksia.

Timanttihionta
Timanttihionta­laitteella tehtävä hellävarainen mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pin­nan juonteita ja arpia sekä puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Timanttihiontaa suositellaan muoden Caretech Quattro -hoitojen yhteydessä parhaan lopputu­loksen takaamiseksi. Menetelmällä voidaan suorittaa myös sil­mänympärysihon sekä ulkokorvan alueiden hionta.

Quattro painekuorinta

Hellävarainen ja tehokas syväpuhdistava painekuorinta, hieroo samalla kasvojen lihakset. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkällekin iholle.

Paineimeytys
Caretech Quattro -menetelmällä voidaan imeyttää ihoon lähes kaikkia tehoaineita samanaikaisesti kasvojen lihaksia hieroen. Ihon eri ongelmakohtiin voidaan imeyttää samanaikaisesti eri tehoaineita, esim. hyaluronia juonteille ja kosteutusta kuiville alueille.

LED-valohoito
Light-Emitting Diode eli LED on hoito, jossa hoidettavaan alueeseen kohdistetaan optimaalinen valoaallonpituus. Valittavana on seitsemän väriä tai väriyhdistelmää, joilla voidaan elvyttää harmaata tai kellertävää ihosävyä. LED-hoito korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä, juonteita ja laajentu­neuta ihohuokosia.

Se myös kuntouttaa allergiasta aiheutuneita paukamia ja rauhoittaa ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaa.

Kylmäotsoni
Caretech Quattro -laitteen kylmäotsoni viimeistelee kokonaisvaltaisen hoidon. Ot­soni on ihonhoidossa tehokkain hapen muoto, jota käytetään aknen ja erilaisten tu­lehdustilojen hoidossa. Kylmäotsoni tasoittaa tehokkaasti ihon väriä ja rauhoittaa ihon pintaa. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä ja kirk­kaalta.

Mesoterapia

Neulaton mesoterapialaite, kivuton ja erittäin tehokas vaihtoehto kasvojen kohottamiseen!

CARETECH MESO — neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektro-osmosis menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle kasvoille sekä vartalolle. Erinoimaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta, ja mikä tärkeintä ilman infektioriskiä.

Hoidettavalle alueelle levitetään vaikuttava tehoaine (hyaloron, kollageeni, elastiini, kosteuttava tms.) joka imeytetään korkeatajuus elektroporaatio sekä elektromosis-menetelmällä syvälle kudokseen. Ainesosien avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin kuten rypyt, juonteet, väsynyt iho.

Hoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti miimistenlihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Sopii kaikille ihotyypeille, on hellävarainen, rentouttava ja täysin turvallinen hoito
Terapeuttisella ultaräänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Hoidossa on mukana myös terapeuttinen CRYO/LED-väriterapia, jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti solukanavia. Se lisää hoidon pitkäaikaista vaikutusta sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista. Hoito stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa erittäin tehokkaasti ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden.

Hoidon kesto n. 50 min. Caretech mesoterapia hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana jolloin suositellaan hoitoväliksi 1-2 viikoa. Käyttettävät hoitotuotteet voit valita vapaasti eri sarjoista.

HINNAT

Mesoterapiahoito 130€

3 hoidon sarja 330€

Carboksi-terapia

Carboksi-terapia kasvojen, kaulan, käsien ja dekolteen alueelle juonteiden ja ryppyjen poistamiseen, pigmentin vaalentamiseen, tummien silmänalusten poistamiseen, auttamaan aknen puhdistamisessa ja kiinteyttämään kaulan alapuolista ihoa. Kehonhoitopakettia käytetään raskausarpien ja appelsiini-ihon silottamiseen. Käytä käsivarsissa ihon kiinteyttämiseen.

Miten se toimii?
Carboksigeeli-tuotepakkaus sisältää geelin ja aktivoivan liinan. Kun aktivoiva liina asetetaan geelin päälle, se synnyttää hiilidioksidikuplia. Nämä ovat samoja kuplia kuin virvoitusjuomissa. Kuplat toimivat silottaen ihossa olevia raskausarpia ja appelsiini-ihoa.

Carboksigeeliä voidaan käyttää turvallisesti koko keholla ja geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai odotusaikaa. Tunnet kuplien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa noin puoli tuntia.

Hoidot kestävät 20 – 30 minuuttia geelin levittämisen ja geelin peittämisen aktivoivalla liinalla jälkeen. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan. Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2 – 3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita. Monissa raskausarpien ja selluliitin tapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Kukin tapaus on erilainen ja jotkin ihot saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Kauanko tulokset kestävät?
Raskausarpien osalta tulokset kestävät vuosia. Lihominen uudelleen, tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3 – 6 kuukauden välein riippuen ihon tilasta.

Neo Elegance led-valoterapia

Led-fotoniterapia on uusi ja dynaaminen terapiamuoto, joka käyttää hyväkseen valon luonnollista parantavaa tehoa. Valo aktivoi ihosolujen fotoreseptorit vastaanottamaan valon energiaa, kiihdyttäen solujen bieokemiallista aineenvaihduntaa ja stimuloiden kollageenin tuotantoa muiden prosessien lomassa. Led-kasvonaamioterapia vaikuttaa ihoon solutasolla, useaan eri iho-ongelmaan aknesta ikääntymiseen ja pigmentaatioon muuttaen ihon muotoa sisältä ulospäin.

Sininen valo: Antibakteerinen, vähentää aktiivista aknea, estää iho-oireiden puhkeamista, syväpuhdistava vaikutus, pienentää ihohuokosia, rauhoittaa.

Punainen valo: antiage vaikutus, minimoi uurteet ja rypyt, ihosta tulee tasaisempi ja kiinteämpi, tasoittaa ihon sävyä, rauhoittaa punoitusta ja ärtynyttä ihoa, stimuloi verenkiertoa. Voidaan yhdistää kuorinta, IPL-, mikroneulaus- ja laserhoitoihin tulosten parantamiseksi.

Alexandria sokerointi

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.

  • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin (sokerointimassa sisältää pääasiassa vettä, sokeria ja sitruunamehua)
  • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa
  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään
  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta
  • Sokerointi on hygieenistä
  • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella
  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia
  • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä

 

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

HINNAT

Sääret 45€

Reidet 45€

Kainalot 22€

Kyynärvarret/olkavarret 26€

Käsivarret kokonaan 45€

Ylähuuli ja/leuka 20€

muun sokeroinnin yhteydessä 10€

Bikinilinja 35€

Koko jalat ja bikinilinja 109€

Sääret, kainalot ja bikinilinja 89€

Yumi™Lashes Ripsien Kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa.

Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. 

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille!

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein ja hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!