HydraFacial™

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial™ sopii?

HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Kenelle HydraFacial™ -hoitoa ei suositella?

HydraFacial™-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

Kuinka kauan HydraFacial™ hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessa hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään.

Mitä HydraFacial™-kasvohoidossa tapahtuu?     

HydraFacial™in patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu kärjen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa mustapäät ja valkopäät tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään tähän kasvohoidon vaiheeseen kehiteltyä seerumia, joka sisältää salisyylihappoa. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä, irrottaen samalla kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen

Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön antioksidanttiseerumi, joka on erittäin kosteuttava liuos. Antiox-seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta

Mikä tekee HydraFacial™ista ainutlaatuisen?

HydraFacial™ista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta HydraFacial™ on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset mustapäistä ja valkopäistä, sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa muodossa, jossa iho ottaa ne helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa HydraFacial™illa saavutettavia hoitotuloksia entisestään.

​HydraFaciali™n salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä yleensä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial™-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacial™illa voidaan hoitaa?

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon pigmenttihäiriöt; epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

 

Onko HydraFacial™-hoito turvallinen?

HydraFacial™issa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoidon jälkeen voit palata välittömästi takaisin arkiaskareisiisi. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel®-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Koska hoidossa käytetään myös hedelmähappoja, tulee hoidon jälkeen välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia kasvojen kotihoitotuotteita.

Mitkä ovat HydraFacial™ -hoidon jälkeen normaaleja ihoreaktioita?

Vaikka HydraFacial™ ei ole varsinaisesti kemiallinen kuorinta, käytetään HydraFacial™ -hoidossa kemiallisia kuorinta-aineita, AHA- ja BHA-happoja. Yleensä iho ei reagoi HydraFacialin happomääriin, mutta on mahdollista, että hyvin herkkä iho saattaa äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa olla kosketusarka, saattaa punoittaa, saattaa mennä pinnalta rusehtavaksi, saattaa kirvellä/nipistellä/kihelmöidä/kutista, saattaa hilseillä voimakkaastikin, saattaa olla turvoksissa ja hoitotuotteet saattavat kirvellä iholla. Nämä oireet ovat kuitenkin ohimeneviä, eikä niistä tarvitse huolestua. Huolellinen ihon kosteuttaminen vie oireet muutamissa päivissä pois.

 

 

HydraFacial™ – Clarifying

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal -happokuorinta.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30 min

 

HydraFacial™ – Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal -happokuorinta.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys – tehoaineena ikäntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseeurmi
 • hoitoaika n. 30 min

HydraFacial™ – Restorative 

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Glysal happokuorintaa, RegenGF peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä Hydrafacial tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x.

VIRKISTÄ SILMÄNYMPÄRYSIHOASI JA HUULIASI

Täydennä HydraFacial-hoitoasi lisäämällä siihen HydraFacial Perk Lip -hoito huulien ihon hoitoon ja HydraFacial Perk Eye -hoito silmänympärysalueen ihon hoitoon joita ei HydraFacial-hoidoissa normaalisti hoideta. Nämä virkistävät hoidot puhdistavat hellästi ja kosteuttavat kasvojesi herkimpiä ihoalueita.

VIRKISTÄ SILMÄNYMPÄRYSALUEEN IHOASI HYDRAFACIAL PERK EYE REPLENISHING SERUMIN AVULLA

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysalueen iholla missä iho on äärimmäisen herkkää ja taipuvaista ohenemiseen, ryppyihin ja juonteisiin. Silmien alueella näkyvät myös stressin merkit, unen puute ja puutteellinen ruokavalio.

HydraFacial Perk Eye -hoito kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tärkeimpinä vaikuttavina aineinaan esimerkiksi hevoskastanjauute ja arnikinkukan uute – tehden herkän silmänympärysalueen ihon kiinteäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

ANNA HIUKAN RAKKAUTTA HUULILLESI HYDRAFACIAL PERK LIP REVITALIZING SERUMIN AVULLA

Huuliesi iho on kehosi ohuimpia ihoalueita joten tämä alue on erityisen herkkä vaurioille ja kuivuudelle.

HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huuliasi vaikuttavina aineinaan muun muassa piparminttuöljy ja pioniuute jotka tekevät huulistasi raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmät.

HYDRAFACIAL PERK HYÖDYT

 • Täydentää HydraFacial-hoidon hoitamaan myös huulien ja silmänympärysalueen ihoa
 • Yhdistää hoitolahoidon 30 päivää kestävään kotihoitoon tehostaen hoitoa
 • Hyödyntää patentoitua roller-flex -teknologiaa jonka avulla ihoalueilta imetään pois lika, rasva ja kuollut ihosolukko
 • HydraFacial Perk Lip kuorii, kosteuttaa ja täyteläistää huuliasi
 • HydraFacial Perk Eye kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysalueen ihoasi saaden sen näyttämään freesimmältä ja uudistuneelta

HINNAT

Hydrafacial Signature hoito ilman Glysal kuorintaa 120€

Hydrafacial Age refinement 195€

Hydrafacial Clarifying 160€

Hydrafacial Radiance 195€

Hydrafacial Platinum -all included 270€

Hydrafacial Keravive hiuspohjan hoito + Hydrafacial Keravive hiusseerumi kotihoitoon kuukaudeksi 500€

Hydrafacial Perk Eye 55€

Hydrafacial Perk Lip 52€

Hoitoja suositellaan täydennettäväksi LED-valohoidolla. 15 min. 35€

Hydrafacial Signature+ Is Clinical Fire & Ice 170€

Hydrafacial Signature+ Fire & Ice ja Radiofrekvenssi 265€

Hydrafacial Signature selänpuhdistushoito/+Glysal happokäsittely 135/166€