Title Image

LISÄRAVINTEET

No 75 Kollageenijauheet

Kollageeni iholle – Ehkäise ennenaikaista vanhenemista kollageeni lisäravinteilla

No75 Kollageeni Iholle sisältämän hydrolysoidun kollageenin vaikutus on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla ja julkaistu alan arvostetuissa tieteellisissä julkaisuissa. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 2,5g päiväannoksella, verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin, jotka vaativat 5-10 g päiväannoksen.

Tuotteemme sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia – patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, C-vitamiinia ja Hyaluronihappoa, jotka parantavat ihon kimmoisuutta ja vähentävät juonteiden määrää jo 4 viikossa.

Kun käytät No75 Kollageeni Iholle -tuotetta, et tarvitse muita lisäravinteita tukemaan tuotteen vaikutusta – tuote sisältää kaiken tarvittavan kollageenin imeytymiseen. Sisältää myös 100% C-vitamiinia päivän saantisuosituksesta.

Kollageeni Gold kynsille ja hiuksille

Kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi hiusten ja kynsien kasvu hidastuu

Tietoisuus kollageenin vaikutuksesta ihon ja nivelten hyvinvointiin on kasvanut, mutta sen vaikutuksista hiusten ja kynsien hyvinvointiin tiedetään vähemmän. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja, jotka vaikuttavat kudostemme uusiutumiskykyyn ja solujemme rakenteisiin. Elimistön oma kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi mm. hiusten ja kynsien kasvu hidastuu, haurastuu ja ohentuu. Kollageenin tuotantoa voidaan tukea kollageeni lisäravinteilla, jotka vaikuttavat solujemme rakenneosiin ja antavat lujuutta ja tukea kudoksille.

No75 Kollageeni Gold -valmisteet eivät sisällä minkäänlaisia lisäaineita, vaan ne on valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista Suomessa. No 75 Kollageeni Gold sisältää: hydrolysoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta.

 

Kollageeni nivelille

Kollageeni nivelille – Noin 70 prosenttia nivelrustosta on kollageenia

Nykyisin jo joka neljännes ihminen kärsii jonkinlaisista nivelvaivoista, joka johtuu useimmiten nivelrustokudoksen heikentymisestä tai kulumisesta. Noin 70 prosenttia nivelrustosta on kollageenia ja loput muita solun rakennusaineita. Elimistön oma kollageenin tuotanto heikkenee iän myötä, jonka vuoksi sen muodostumista pyritään tukemaan kollageeni lisäravinteilla.

No75 Kollageeni nivelille tuotesarja on valmistettu Suomessa puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Tuotteemme sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia: patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

Mark Birchin ravintolisät

Mark Birch Trichologist™-sarjan tuotteilla voidaan tehokkaasti hoitaa hiuspohjan ongelmia sekä pysäyttää hiustenlähtö ja aktivoida hiusten kasvu uudelleen, ilman lääkeaineille ominaisia sivuoireita.

Sarjan luoja Mark Birch on alansa johtava hius- ja hiuspohjan asiantuntija. Markilla on yli 35 vuoden asiantuntemus hiusten ja hiuspohjan hoidosta.

Solumineraalit®

Kun solut voivat hyvin, koko keho voi hyvin!

Saksankielisessä kirjallisuudessa käytetään sanaa “Schüsslersalze = Lebenssalze” eli elämänsuolat, koska elämää ei voi olla ilman näitä kivennäisaineita, joiden hierteistä Solumineraalitkin® ovat valmistetut.

Solumineraalit® ovat täysin puhtaita epäorgaanisia luonnontuotteita. Niiden kivennäisaineet saadaan Euroopan maaperästä. Kaikki Solumineraalien® sisältämät kivennäisaineet, kalsium, kalium, rauta, magnesium, natrium, fluori, fosfori, kloori, rikki ja pii löytyvät ihmisen verestä. Ne ovat kehomme rakennusaineita. “Esim. magnesium on osa kehomme yli 300 aineenvaihduntaprosessia. Ilman kaliumia ja natriumia ei ärsytys kulkisi kehossa eteenpäin eli olisimme “tunteettomia” ja liikuntakyvyttömiä. Ilman rautaa solumme eivät voisi hengittää. Ilman kalsiumia luumme olisivat paperinohuet.” (Dr. Dipl.-Psych. Claudia Schwörer, “Selbstbehandlung mit Schüssler-Salzen”)

Solumineraalit® on puristettu tabletin muotoon maitosokeriin, joka toimii kantavana aineena. Lisäksi tabletissa on hierrettyä kivennäisainetta ja liukastusaineena joko vehnä- tai perunatärkkelys. Sivuvaikutuksia ei tiedetä olevan eikä myöskään yliannostuksen vaaraa ole. Solumineraaleja® voi käyttää lääkkeiden tai esim. homeopatian, kukkatippojen ja kaikkien muiden terapiamuotojen ohella. Voit nauttia niitä yhtäjaksoisesti terveyden ylläpitämiseksi, sairauksien ennaltaehkäisyksi, kroonisiin ja akuutteihin ongelmiin terveydentilassa sekä monien eri terapiamuotojen rinnalla ja niiden tueksi. Rajoituksia käytön pituudelle ei myöskään ole. Kaikki Solumineraalit® ovat keholle ja sen elintoiminnoille hyväksi ja siten myös itsehoidossa täysin turvallisia.

 

Solumineraalit® Dr. Schüsslerin mukaan poikkeavat oleellisesti markkinoilla olevista perinteisistä lisäravinteista. Ne imeytyvät suoraan suun ja nielun limakalvolta ihmisen verenkiertoon ja sen kautta solun sisään. Solumineraalit® ovat ainoat kivennäisaineet, jotka solu voi ottaa suoraan käyttöönsä, jolloin paranemisprosessit kehossa käynnistyvät yhdessä sen tärkeimmistä ja pienimmistä yksiköistä.

 

Solumineraalit® eivät ole homeopatiaa vaan biokemiaa. Solumineraalit® toimivat impulssin antajana solulle ja vaikuttavat suoraan solun muistiin, toimintaan ja sen aineenvaihduntaan ja sitä kautta positiivisesti koko kehon elintoimintoihin sekä korjaavat puutostiloja solutasolla. Ne eivät myöskään ole verrattavissa markkinoilla oleviin kivennäisaine-ravintolisiin.

 

Kauneushoitola Primaverasta saat kehosi tarvitsemat solumineraalit tukemaan kehosi toimintaa! Kysy lisää!

Solgar

Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi.

Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet
Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

 

Huippuunsa kehitetty valmistus
Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

 

Laadunvarmistus
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.

 

Solgarin tuotteet:
Ei geenimuunneltuja kasveja. Emme käytä geenimuunneltuja kasveja tai yrttejä. Gluteeniton. Useimmat Solgarin valmisteista ovat gluteenittomia. Vesipohjainen kalvopäällyste. Olimme luontaistuotealalla ensimmäisiä, joka laittoi luonnollisen vesipohjaisen kalvopäällysteen kaikkiin tabletteihinsa yleisemmin käytetyn liuotinpohjaisen kalvopäällysteen sijasta. Tämä luonnollinen vesipohjainen päällyste parantaa tablettien liukenemista, jolloin ravintoaineet imeytyvät oikeaan aikaan oikeassa paikassa suolistoa.
Kierrätettävät ruskeat lasipullot. Vaikka nämä ”vanhaa tyyliä” edustavat lääkelasipullot ovat kalliimpia, käytämme niitä, koska ne suojaavat kuumuudelta, valolta ja kosteudelta ja säilyttävät siten ravintoainepitoisuudet vahvoina. Lasi on myös helposti kierrätettävissä eikä siitä irtoa muoville tyypillisiä haitallisia kemikaaleja. Maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu. Solgarin tuotteita on jakelussa maailmanlaajuisesti yli 60 maassa.

 

Kysy lisää tuotteista Kauneushoitola Primaverasta!